SALESFORCE

Wordt een Salesforce Marketing Cloud Expert in 3 maanden bij MolenGeek Antwerp ! šŸ‘‡

Misschien ken je het nog niet, maar in het bedrijfsleven behoeft het geen introductie meer: de Salesforce CRM is wereldwijd bekend en de nummer 1 leider in zijn bloeiende markt. Salesforce Marketing Cloud daarentegen is een specifiek onderdeel van het platform dat is toegewijd aan digitale marketing.

Ā 

Het biedt geavanceerde tools voor het beheer van marketingcampagnes, het personaliseren van berichten, marketingautomatisering, het volgen van sociale media, het analyseren van gegevens en nog veel meer. Salesforce Marketing Cloud maakt het mogelijk om meer boeiende en gerichte klantervaringen te creƫren met sterk gepersonaliseerde marketingcampagnes en een beter begrip van het klantgedrag.

Ā 

En slechts 3 maanden zul je in staat zijn om Salesforce te configureren om een klanttraject op verschillende kanalen te creƫren, oplossingen te vinden die zijn afgestemd op de behoeften van de bedrijfstak, en een uitstekende klantenservice te optimaliseren voor jouw bedrijf.

Ben je werkzoekende en wil je schitteren bij werkgevers met certificaten die echt waarde hebben?

Heb je behoefte aan verandering? Wil je groeien in een voortdurend veranderende samenleving?

Word een troef voor de grootste bedrijven dankzij ’s werelds toonaangevende klantrelatie tools, Salesforce.

Salesforce is :

+10 miljard dollar omzet

+150.000 bedrijven wereldwijd

4,2 miljoen banen gerelateerd aan het Salesforce-ecosysteem

Functies gerelateerd aan gecertificeerde Salesforce-vaardigheden verdienen gemiddeld 8% hogere salarissen.

De Salesforce-opleiding is voor jou!

De banen die voor jou toegankelijk zullen zijn dankzij de Salesforce-opleiding :

Hij/zij creƫert gebruikersfuncties, optimaliseert de interface, koppelt de applicatie aan databases en automatiseert taken met betrekking tot marketing.

Hij/zij is verantwoordelijk voor het presenteren van het product aan potentiĆ«le klanten en het uitleggen van de voordelen en gebruiksscenario’s. Zijn/haar rol is om een passende oplossing te vinden voor een potentiĆ«le klant op basis van hun branche, inkomsten en behoeften.

Zijn/haar rol is het coƶrdineren van verschillende afdelingen en ervoor zorgen dat de klant op de hoogte wordt gehouden van elke update en voortgang.

Certificeringen aangeboden:

MC Email Specialistā€‹
MC-beheerderā€‹

Voor wie?

Praktische informatie

Duur: 3 maanden

Werktijden: van 9.00 tot 17.00 uur met 1 uur pauze om 12.00 uur.

Locatie:Ā  Turnhoutsebaan Borgerhout

FAQ

Salesforce is een softwareleverancier die managementsoftware distribueert en bedrijfsapplicaties host. Salesforce wordt gebruikt voor customer relationship management (CRM) in de verkoop, marketing en klantenservice.

De lijst met belangrijkste Salesforce-producten omvat: Sales Cloud – software voor automatisering, ontwerp en beheer van verkoopprocessen; beheer van contacten, leads en kansen; rapportage en verkoopprognoses.

Dit is de opleiding die je de fundamentele certificering van het platform geeft. Eenmaal gecertificeerd als Salesforce-beheerder, gaan de deuren naar werk voor je open! Je kunt werken in meer dan 150.000 bedrijven wereldwijd die Salesforce-software gebruiken, en je kunt zelfs door hen worden aangenomen.

In slechts 3 maanden zul je in staat zijn om Salesforce te configureren om een klanttraject op verschillende kanalen te creƫren, oplossingen te vinden die zijn afgestemd op de behoeften van de bedrijfstak, en een uitstekende klantenservice te optimaliseren voor jouw bedrijf. Je kunt ook voldoen aan de behoeften van verkoopteams, ze voorzien van een beter hulpmiddel om prospects te volgen en te sluiten, en gepersonaliseerde en consistente winkelervaringen op elk niveau garanderen.

Als je bent ingeschreven bij VDAB, is de opleiding gratis!

Schrijf je in voor de informatiesessies of stuur een e-mail naar info@molengeek.com voor meer informatie over het inschrijvingsproces.

Eenmaal gestart met de opleiding is inschrijven niet meer mogelijk.

Wanneer je je inschrijft voor de opleiding, worden je werkloosheidsuitkeringen bevroren (dit betekent dat je ontvangt wat je ontving op het moment van inschrijving en dat er geen degressiviteit is op het bedrag). Bovendien ben je vrijgesteld van de zoektocht naar werk. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met je adviseur bij VDAB.

Nee. De opleiding zal (normaal gezien) volledig in persoon plaatsvinden.