Coworking

BorGerHub is een ruimte gewijd aan ideeënvorming, training en co-creatie voor innovatieve startups en ondernemers.

Het is open voor iedereen, van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur, op zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur, en buiten deze uren alleen op aanvraag.

Onze Coworking ruimte is de hoofdstad van de BorGerHub gemeenschap en verwelkomt iedereen die de ontwikkeling van het web wil leren, ondernemers die hun startup in de digitale sector willen lanceren of zelfs stagiaires van onze Coding School.

Elke dag ontmoeten collega’s nieuwe mensen, netwerken, bouwen professionele relaties op, leren nieuwe ondernemende technieken en helpen elkaar.

De coworkingruimte is GRATIS met alle nodige apparatuur om in de beste omstandigheden te kunnen werken (thee, koffie, volledig uitgeruste keuken, kluisjes, printers, wifi).

In ruil daarvoor dragen de leden bij door zich op verschillende manieren in te zetten binnen de gemeenschap: deelnemen aan evenementen, brainstormen met andere leden, helpen bij de schoonmaakwerkzaamheden of zelfs het delen van hun kennis en vaardigheden, zoals bijvoorbeeld het helpen van een BorGerHuber die advies of een helpende hand nodig heeft om een code te debuggen of zelfs de spelling van een bestand te proeflezen.

HOE KAN IK LID WORDEN VAN DE BORGERHUB-GEMEENSCHAP?

Interesse om lid te worden van de gemeenschap? Klik op de volgende knop om het formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie en om jouw motivatie te achterhalen.