Coworking

MolenGeek Antwerpen is een tech ecosysteem dat de technologie en digitalsector toegankelijk wilt maken voor iedereen die op de digitale golf wil meeliften, ongeachte achtergrond of opleidingsniveau.

Een gemeenschappelijke werkruimte voor iedereen!

 

The cowork’ zoals hij wordt genoemd, is het hoofd van de MolenGeek Antwerpen gemeenschap en verwelkomt iedereen die web ontwikkeling wilt leren, ondernemers en mensen die hun startup in de digitale sector willen opstarten.

Elke dag ontmoeten coworkers nieuwe mensen, netwerken ze, leggen ze professionele banden, leren ze nieuwe ondernemerstechnieken en helpen ze elkaar. 

En dit is gratis

 

De cowork is uitgerust met al het nodige materiaal om in de beste omstandigheden te kunnen werken (thee, koffie, volledig uitgeruste keuken, printers, snelle wifi-verbinding, enz.)

De leden zullen kunnen bijdragen door zich op verschillende manieren voor de gemeenschap in te zetten: 

  • deelname aan evenementen 
  • brainstormen met andere leden 
  • het delen van kennis en vaardigheden
  • samenwerken met andere medewerkers
  • elkaar helpen
  • en vele andere goede dingen…

Openingstijden


De coworking space is open van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur, en buiten deze uren enkel op aanvraag.

Hoe kan ik lid worden van de MolenGeek Antwerpen gemeenschap?

Interesse in deelname aan de gemeenschap? Klik op de volgende knop om het formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken om onder het genot van een kopje koffie je motivaties te bespreken.