MArketing

Jouw opleiding digitale marketing in slechts 6 maanden bij MolenGeek šŸ‘‡

Ben je werkzoekende en wil je schitteren bij werkgevers?

Dan is onze opleiding digitale marketing iets voor jou!

Dit jaar werd gekenmerkt door de explosie van digitale technologie en online marketing. Het is een sector die voortdurend op zoek is naar nieuwe medewerkers.

Dankzij de opleiding die wij bieden, zul je goed uitgerust zijn om een website te ontwikkelen, digitale marketingstrategieƫn toe te passen, sociale media te integreren en uitstekende content te schrijven voor je blog. Er zijn geen geheimen meer te ontrafelen voor sociale media, net als voor zoekmachineoptimalisatie, en je zult heer en meester zijn in copywriting.

In slechts 6 maanden zul je jongleren met een tiental nieuwe tools en kun je solliciteren naar gewilde functies zoals: Digital Project Manager, Data Analist, Brand Manager, Consultant in digitale marketing, Social Media & Community Manager, en nog veel meer.

93% van de mensen die de opleiding hebben gevolgd, verlaat Molengeek met een baan of een ondernemingsproject.

Deze opleiding digitale marketing stelt je in staat om je eigen baas te worden, te werken bij een bureau of in een marketingafdeling.

Je zult elk product overal ter wereld kunnen verkopen, een nieuw project kunnen promoten en dat alles tegelijkertijd indien nodig.

Ongeacht je niveau, zullen we je leren video's te bewerken, websites te maken, meester te zijn over alle sociale media, te schrijven als een webcopywriter, en de grootste online community in jouw niche op te bouwen.

Je zult veelzijdig worden en in staat zijn alles te doen in jouw toekomstige vakgebied.

Waarom kiezen voor MolenGeek om je opleiding digitale marketing te volgen?

De banen die voor jou toegankelijk zullen zijn dankzij de opleiding :

Dit is een veelzijdig persoon die verantwoordelijk is voor het verhogen van online verkopen met behulp van verschillende strategieƫn.

Hij / Zij houdt zich bezig met de zichtbaarheid van het bedrijf in zoekmachines. Kort gezegd, hij / zij zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed wordt gerangschikt in zoekresultaten.

Hij / Zij creƫert en beheert interacties op sociale media, jouw website, jouw blog om jouw bedrijf bekend te maken.

Hij/zij bestudeert gegevens en gebruikt deze om de strategie en het actieplan te voorspellen en te definiƫren.

Dit is een veelzijdige coƶrdinator die zich bezighoudt met het beheer, de creatie en de implementatie van het project.

Hij/zij houdt zich bezig met het imago en de aanwezigheid van het merk op sociale media en ontwikkelt marketingstrategieƫn.

Hij schrijft op het internet; het is een beroep dat goede kennis van zoekmachineoptimalisatie vereist en de kunst van het gebruik van woorden om te verkopen. Hij / Zij is creatief en veelzijdig.

Hij/zij haalt gegevens op en visualiseert deze om het gedrag van webgebruikers te begrijpen.

Dit is de persoon die zorgt voor de consistentie en evolutie van het merk. Hij/zij zorgt ervoor de naamsbekendheid te vergroten en het merk bij het publiek te verspreiden.

Biedt zijn/haar expertise op het gebied van digitale marketing aan klanten en beheert hun digitale marketingcampagnes.

Het programma

Technische vaardigheden:

Intro marketing digitalā€‹
WordPress
Photoshop
Content Marketing
Time Management
Adobe Illustrator CC logo
Illustrator

Customer Journey Value

Leadership

Optimisation testing

Videomontage

Web community building

Storytelling

Chatbot

Emailing

Social Media Strategy

Branding

Paid Traffic
Analytics & Data

Copywriting

Emailing

Search Marketing SEO

Live Event

Google

HTML & CSS

Wat zijn de toelatingseisen voor de opleiding?

Praktische informatie

Duur: 6 maanden

Tijdschema: van 9.00 tot 17.00 uur met een pauze van 1 uur om 12.00 uur.

Locatie: Turnhoutsebaan 92, 2140 Antwerpen

FAQ

De opleiding biedt je de kans om je carriĆØre een boost te geven en je om te scholen naar een toekomstgericht beroep. Wacht niet langer en word het meest gevraagde profiel op de arbeidsmarkt.

Als je ingeschreven staat bij VDAB , is de opleiding gratis.

Schrijf je in voor de informatiesessies of stuur een e-mail naar info@molengeek.com voor meer informatie over het inschrijvingsproces.

Je verwerft de technische vaardigheden die nodig zijn om van A tot Z elk type website te ontwerpen. En dan is het een extra troef om aan je cv toe te voegen. Je kunt deze vaardigheid ook inzetten voor je eigen project of deze service aanbieden aan een klant.

De opleiding is bedoeld voor werkzoekenden ingeschreven bij VDAB.

Wanneer je je inschrijft voor de opleiding, worden je werkloosheidsuitkeringen bevroren (dat wil zeggen dat je ontvangt wat je ontving op het moment van inschrijving en er geen degressiviteit is op het bedrag). Bovendien ben je vrijgesteld van de zoektocht naar werk. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met je adviseur bij VDAB.

  • AWS re/Start: Dankzij AWS kun je in slechts 3 maanden de technische vaardigheden verwerven die nodig zijn voor een juniorfunctie in Cloud management.
  • Salesforce: In slechts 3 maanden zul je in staat zijn om Salesforce te configureren om een klanttraject op verschillende kanalen te creĆ«ren, oplossingen te vinden die zijn afgestemd op de behoeften van de bedrijfstak, en een uitstekende klantenservice te optimaliseren voor jouw bedrijf.

    Aarzel niet om ook onze pagina met betrekking tot langdurige opleidingen te raadplegen.